Diensten apotheek Burnehem Bornem - Hingene - Wintam

Je kiest zelf wanneer en hoe je ons contacteert

Je bent natuurlijk altijd welkom in één van de 3 Burnehem apotheken in Bornem, Hingene of Wintam.

Via www.burnehem.be kan je bij ons 24/7 terecht om je vragen te stellen, ons jouw voorschrift door te sturen, uitgebreide informatie te raadplegen, een product te bestellen of te reserveren en thuis of op een adres in België te laten afleveren.

Als inwoner van Bornem en deelgemeenten (alle postcodes 2880) kan je kiezen om je bestelling de dag zelf thuis te laten leveren tussen 19u en 21u (indien besteld voor 13u).

Jouw veiligheid: nazicht van jouw medicatie

Namaakgeneesmiddelen zijn een plaag die vooral Afrika en Azië teistert. Maar ook Europa blijft niet gespaard van deze bedreiging. Vooral de verkoop van geneesmiddelen via internet houdt risico’s in. Wij controleren de echtheid van elk geneesmiddel door gebruik te maken van een authentificatiesysteem.

Jouw gezondheid: farmaceutisch dossier

Wij bewaren elke van je voorgeschreven geneesmiddelen in jouw elektronisch farmaceutisch dossier. Door deze registratie kunnen we je beter adviseren en problemen vermijden (bv. dubbel gebruik van medicatie, over- of onderdosering, contra-indicaties, intoleranties,…). Indien nodig, kunnen we contact opnemen met je huisarts.

Jouw begeleiding: je medicatieschema’s

Indien voor jou van belang, kunnen we voor jou persoonlijke medicatieschema’s opstellen. Hierin vind je een overzicht van je geneesmiddelen met bijhorende gebruiksaanwijzingen aangaande dosis en tijdstip van inname. Het vergemakkelijkt het gebruik en ondersteunt je therapietrouw. Het voorkomt geneesmiddel gebonden problemen zoals over- of onderdosering, dubbelmedicatie, interacties …

Jouw zorg: je wekelijkse medicatievoorbereiding

Indien gewenst, bereiden wij jouw wekelijkse medicatie voor. Je medicatieprofiel staat centraal : dag, uur, met of zonder eten… Een weekdoos bestaat uit 7 aparte dagdozen, waarin verschillende innamemomenten kunnen verdeeld worden. We verdelen zo de medicatie aangegeven volgens jouw medicatieschema.

Jouw schoonheid: onze specialisatie in cosmetica en verzorging

Aan de hand van een professioneel meettoestel en microcamera wordt de gezondheid van je huid in kaart gebracht. We meten de gevoeligheid van je huid, de veroudering, het hydratatiepeil, de talgproductie, het haarverlies,… Je krijgt gepersonaliseerd advies en samen zoeken we naar de verzorgingsproducten die het meest geschikt zijn voor jouw huid en persoonlijke voorkeur. Je kan kiezen uit een uitgebreid assortiment: Vichy, Roc, Lierac, Caudalie, Louis Widmer, Avène, Bodysol, Laroche Posay, Eucerin, Phyto, Klorane, Aderma, en ons eigen merk natuurlijke verzorgingsproducten BURNEHEM.